Food

Moerdijk heeft zijn wortels diep in de Food Business. Onze ervaring strekt van Aardappel en Groenteverwerking, Fruit processing, Conserven industrie, bakkerij industrie, vis en schelpdieren tot verwerking en verpakking van verse producten. In combinatie met onze kennis van individuele processen zoals kook- en blancheer- en koeltechnieken, droog en bak processen, scheidingstechnieken, verpakkingsmethodes en energie opwekking etc. kunnen wij maximaal met u meedenken voor slimme, creatieve maatwerk oplossingen.

De Food is veelzijdig en door de dynamiek van de markt ontstaan steeds meer vraag naar variaties in producten die in korte tijd moeten worden gerealiseerd. Onze kennis en ervaring stelt ons in staat om voor u snel rendabele en efficiënte oplossingen te vinden.
Wij onderkennen als geen ander de complexiteit en onderlinge samenhang van proces en techniek binnen Food Processing en het is onze kwaliteit om in deze omgeving de beste resultaten te bereiken.

Zoekt u ondersteuning voor proces optimalisatie of bottelnecking in uw productielijn? Moerdijk is gewend om in deze omgeving complexe vraagstukken op een pragmatische, praktische en beheersbare manier op te lossen. Hierdoor kunnen onze klanten zich richten op hun core business.

 

Sterke Partner

Producent of toeleverancier, wij zijn een bewezen sterke business partner voor u. Wij ondersteunen bedrijven bij uiteenlopende projecten, van feasibility studie tot product ontwikkeling. Brownfield en Greenfield projecten. Van proces optimalisatie tot machinebouw. Wij verzorgen uw projecten vanaf ontwikkeling en ontwerp, detail engineering en uitvoeringsbegeleiding.

Bij ons kunt u terecht, daar kunt u van op aan.

 

Hoe kunnen wij u helpen?

U hebt een doel voor ogen. De weg ernaar toe moet worden ingevuld.
Daar staat Moerdijk u terzijde met:

Dus zowel voor Proces optimalisatie, Bottelnecking, ontwikkelingstrajecten en totaal projecten is onze expertise inzetbaar.

Neem contact op voor meer informatie!