Wie zijn wij

Moerdijk geeft sinds tientallen jaren advies en ondersteuning aan productieorganisaties in de industrie. Wij analyseren project initiatieven op economische haalbaarheid en verzorgen het project management van zowel kleine als grootschalige projecten.

Vanuit onze beroepsmatige ervaring met Technisch-, Operational- en Plant management hebben wij een uitsteken inlevingsvermogen in de wensen en doelstellingen van onze klanten. Wij begrijpen als geen ander dat uw projecten en bedrijfsprocessen geen doel zijn op zich maar een middel zijn om geld te verdienen

Met onze brede kennis van producten, productieprocessen, energie systemen, technische installaties en de ervaring uit vele internationale projecten bieden wij onze klanten creatieve en functionele oplossingen voor tal van technische vraagstukken.

De huidige dynamiek in de industrie vereist voor productiebedrijven betrouwbare partners voor het realiseren van hun toekomstplannen, het verbeteren van processen en het oplossen van knelpunten in techniek.

The show must go on ! En dan is het goed te weten dat u kunt bouwen en vertrouwen op een partij die er is als u hem nodig heeft, .. een partij als Moerdijk!

 

Visie

Moerdijk adviseert en ondersteunt u als Business Partner met kennis en ervaring zodat u uw doelen bereikt.

U concentreert zich op de dynamiek en performance van uw kernactiviteit. Moerdijk ondersteunt u als partner op gebied van Project Management, Processing en Techniek met een flexibele inzetbaarheid.

Ons doel is het bijdragen aan het succes van onze klanten en het bereiken van een sterke relatie gebaseerd op resultaat, vertrouwen, transparantie, daadkracht en flexibiliteit.

 

Missie

Moerdijk levert op flexibele wijze professionele kennis en advies voor de industrie bij het behalen van hun doelen op gebied van techniek, productie, processing en efficiency.
Wij onderscheiden ons door de combinatie van technische en economische kennis, ons technisch niveau, de vasthoudende aanpak, creatieve oplossingen en flexibele instelling.

 

Onze werkwijze

Een goede project aanpak begint bij het luisteren naar de plannen en ideeën van de klant. Een goede vertaling van uw eisen en wensen in een project plan is noodzakelijk voor het verkrijgen van helder projectdoel of probleemstelling en het bepalen van de te volgen marsroute.

In een haalbaarheidsonderzoek wordt de technische en economische haalbaarheid van het plan onderzocht waarbij in een business case de rentabiliteit van het project wordt bepaald.

Via meerdere project-gate’s en beslis momenten realiseren wij vervolgens het project door de verschillende fasen. Via detail ontwerp berekeningen, layout tekeningen en P&ID’s en equipement specificaties worden bestekken en technische beschrijvingen (RFQ’s) gemaakt en toeleveranciers benaderd.

Onze grote ervaring met procurement en contracting heeft reeds veel van onze klanten geholpen bij het sluiten van prijs gunstige en solide inkoop overeenkomsten.

Wij managen vervolgens de uitvoering van het project waarbij alle beheersaspecten bewaakt worden zoals Safety, Planning, Budget, Kwaliteit, Communicatie en Informatie.

Met onze gestructureerde en transparante aanpak realiseren wij een succesvol eindresultaat en dragen daarnaast bij aan de versterking van kennis en kunde van uw organisatie. Samenwerking en kennisuitwisseling met uw personeel versterkt het succes van uw project en uw organisatie!